HITELES ÉS HIVATALOS FORDÍTÁS 24 ÉVES TAPASZTALATTAL. RENDKÍVÜL VERSENYKÉPES ÁRAK, MINŐSÉGI GARANCIA. KÉRJEN AJÁNLATOT!

Üdvözöljük Magyarország egyik vezető fordítóirodájában, ahol az elmúlt 24 év során több ezer hiteles fordítást végeztünk cégeknek, intézményeknek és magánszemélyeknek. Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy fordításainkat azonnal felhasználhatja számos magyar és minden külföldi hatóság előtt. A B2B szektornak különösen fontos, hogy Magyarországon a cégbíróság is elfogadja az általunk készített hivatalos fordításokat.

AJÁNLATKÉRÉS HITELES FORDÍTÁSRA
A legjobb árakat csak akkor tudjuk garantálni, ha elküldi a fordítandó dokumentum tartalmát!
Ehhez kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra vagy töltse ki az alábbi űrlapot!
AJÁNLATKÉRÉS HITELES FORDÍTÁSRA

Miért válasszon minket?

• Hiteles fordításainkat számos magyar és minden külföldi hatóság és bíróság elfogadja
• Minden fordítást lektorálunk és záradékkal látunk el
• Gyors és rugalmas határidőkkel dolgozunk
• Versenyképes árakat kínálunk
• Online rendelhet és fizethet
• Az EU legtöbb tagállamában is teljesítünk hiteles fordítási megbízásokat

Minden hiteles fordítást lektorálunk és fordítóirodai záradékkal látunk el. A kész dokumentumokért személyesen is befáradhat irodánkba, de szívesen megküldjük postán is az online példányon felül. Kérjen ajánlatot!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform adatvédelmi szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.

Magyarországon egyre szélesebb azon fordítandó dokumentumok köre, amelyeket már nem csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI), hanem a kereskedelmi fordítóirodák is elláthatnak tanúsítványukkal és záradékukkal a célnyelven. Tapasztalatunk szintén ezt támasztja alá: ma már szinte minden általunk hitelesített céges/intézményi fordítást elfogadnak a magyar hatóságok és bíróságok.

Üzleti és intézményi partnereink szinte minden iparágban rendelnek műszaki, jogi, egészségügyi és gazdasági hiteles/hivatalos fordításokat. Ha megbízható és tapasztalt fordítóirodától szeretne nagyobb terjedelmű záradékolt fordításra ajánlatot kérni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy – ha kisebb méretű dokumentumról van szó – , töltse ki az oldalon található ajánlatérő űrlapunkat! Kollégáink rövid időn belül válaszolni fognak.

HITELES FORDÍTÁS AZ EU NYELVEIN

A Business Team Translations fordítóiroda az EU legtöbb tagállamában hatályos szabályozásnak köszönhetően nem csak magyar nyelvi viszonylatban teljesít hiteles fordítási megbízásokat: nagy tapasztalattal rendelkezünk a leggyakoribb EU-s nyelvpárok vonatkozásában is (pl. angol-német, angol-francia) – ezt a magyar anyacégünk a külföldi irodáinkon keresztül bonyolítja.

Önnek nem kell elhagynia irodáját: a teljes fordítást online intézzük az ajánlatkéréstől a fizetésig

Irodánkban minden online zajlik, Önnek nem szükséges személyesen befáradnia hozzánk: az ajánlatkéréstől a fizetésig a teljes szakfordítási projektet az interneten és faxon intézzük. Ez általában úgy történik, hogy Ön kitölti az alábbi ajánlatkérő űrlapot (vagy ha több fájlt szeretne csatolni, akkor kattintson ide és szíveskedjen kitölteni a másik ajánlatkérőnket ), amire mi komplett, részletes szakfordítási ajánlattal válaszolunk. Ebben benne van minden szükséges paraméter: a határidő, a leütések száma, a vállalási ár, az ajánlat érvényességének ideje stb. Ön ezt az ajánlat jellegétől függően faxon vagy e-mailben megerősíti, mi pedig elkezdjük a fordítást. Ha a projekt közben kérdések merülnek fel, e-mailben vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot. A lefordított anyagot szintén e-mailben küldjük meg a számlánkkal együtt, amelyet átutalással rendezhet.

A BTT FORDÍTÓIRODA LEGKERESETTEBB NYELVI OLDALAI:

ANGOL, NÉMET, OROSZ, FRANCIA, KÍNAI, JAPÁN, OLASZ, SPANYOL, ROMÁN, SZLOVÁK, SZERB