HITELES ÉS HIVATALOS FORDÍTÁS 23 ÉVES TAPASZTALATTAL RENDKÍVÜL VERSENYKÉPES ÁRAKON, GARANCIÁVAL. KÉRJEN AJÁNLATOT!

AJÁNLATKÉRÉS HITELES FORDÍTÁSRA
A legjobb árakat csak akkor tudjuk garantálni, ha elküldi a fordítandó dokumentum tartalmát!
Ehhez kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra vagy töltse ki az alábbi űrlapot!
AJÁNLATKÉRÉS HITELES FORDÍTÁSRA

Az elmúlt 23 év során több ezer hiteles fordítást végeztünk magánszemélyeknek, cégeknek, intézményeknek és szervezeteknek egyaránt. Hiteles/hivatalos fordításainkat azonnal felhasználhatja a magyar vagy külföldi hatóságok előtt.

Minden hiteles fordítást lektorálunk és fordítóirodai záradékkal látunk el. A kész dokumentumokért személyesen is befáradhat irodánkba, de szívesen megküldjük postán is az online példányon felül. Kérjen ajánlatot!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform adatvédelmi szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.
Choose File
KÖSZÖNJÜK AJÁNLATKÉRÉSÉT! MUNKATÁRSAINK MÁR EL IS KEZDTÉK AZ INFORMÁCIÓK FELDOLGOZÁSÁT - HAMAROSAN VISSZAJELZÜNNK!
SAJNOS NEM SIKERÜLT AZ AJÁNLATKÉRÉST ELKÜLDENI - KÉRJÜK HÍVJA CÉGÜNKET A 06 20 512 0960-AS VAGY A 06 1 250 6729-ES SZÁMON!

Magyarországon egyre szélesebb azon fordítandó dokumentumok köre, amelyeket már nem csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI), hanem a kereskedelmi fordítóirodák is elláthatnak tanúsítványukkal és záradékukkal a célnyelven. Tapasztalatunk szintén ezt támasztja alá: ma már szinte minden általunk hitelesített céges/intézményi fordítást elfogadnak a magyar hatóságok és bíróságok.

Üzleti és intézményi partnereink szinte minden iparágban rendelnek műszaki, jogi, egészségügyi és gazdasági hiteles/hivatalos fordításokat. Ha megbízható és tapasztalt fordítóirodától szeretne nagyobb terjedelmű záradékolt fordításra ajánlatot kérni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy – ha kisebb méretű dokumentumról van szó – , töltse ki az oldalon található ajánlatérő űrlapunkat! Kollégáink rövid időn belül válaszolni fognak.

HITELES FORDÍTÁS AZ EU NYELVEIN

A Business Team Translations fordítóiroda az EU legtöbb tagállamában hatályos szabályozásnak köszönhetően nem csak magyar nyelvi viszonylatban teljesít hiteles fordítási megbízásokat: nagy tapasztalattal rendelkezünk a leggyakoribb EU-s nyelvpárok vonatkozásában is (pl. angol-német, angol-francia) – ezt a magyar anyacégünk a külföldi irodáinkon keresztül bonyolítja.