HITELES ÉS HIVATALOS FORDÍTÁS 24 ÉVES TAPASZTALATTAL RENDKÍVÜL VERSENYKÉPES ÁRAKON, GARANCIÁVAL. KÉRJEN AJÁNLATOT!

Az elmúlt 24 év során több ezer hiteles fordítást végeztünk magánszemélyeknek, cégeknek, intézményeknek és szervezeteknek egyaránt. Hiteles/hivatalos fordításainkat azonnal felhasználhatja a magyar vagy külföldi hatóságok előtt.

AJÁNLATKÉRÉS HITELES FORDÍTÁSRA
A legjobb árakat csak akkor tudjuk garantálni, ha elküldi a fordítandó dokumentum tartalmát!
Ehhez kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra vagy töltse ki az alábbi űrlapot!
AJÁNLATKÉRÉS HITELES FORDÍTÁSRA

Minden hiteles fordítást lektorálunk és fordítóirodai záradékkal látunk el. A kész dokumentumokért személyesen is befáradhat irodánkba, de szívesen megküldjük postán is az online példányon felül. Kérjen ajánlatot!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform adatvédelmi szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.
Choose File
KÖSZÖNJÜK AJÁNLATKÉRÉSÉT! MUNKATÁRSAINK MÁR EL IS KEZDTÉK AZ INFORMÁCIÓK FELDOLGOZÁSÁT - HAMAROSAN VISSZAJELZÜNNK!
SAJNOS NEM SIKERÜLT AZ AJÁNLATKÉRÉST ELKÜLDENI - KÉRJÜK HÍVJA CÉGÜNKET A 06 20 512 0960-AS VAGY A 06 1 250 6729-ES SZÁMON!

Magyarországon egyre szélesebb azon fordítandó dokumentumok köre, amelyeket már nem csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI), hanem a kereskedelmi fordítóirodák is elláthatnak tanúsítványukkal és záradékukkal a célnyelven. Tapasztalatunk szintén ezt támasztja alá: ma már szinte minden általunk hitelesített céges/intézményi fordítást elfogadnak a magyar hatóságok és bíróságok.

Üzleti és intézményi partnereink szinte minden iparágban rendelnek műszaki, jogi, egészségügyi és gazdasági hiteles/hivatalos fordításokat. Ha megbízható és tapasztalt fordítóirodától szeretne nagyobb terjedelmű záradékolt fordításra ajánlatot kérni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy – ha kisebb méretű dokumentumról van szó – , töltse ki az oldalon található ajánlatérő űrlapunkat! Kollégáink rövid időn belül válaszolni fognak.

HITELES FORDÍTÁS AZ EU NYELVEIN

A Business Team Translations fordítóiroda az EU legtöbb tagállamában hatályos szabályozásnak köszönhetően nem csak magyar nyelvi viszonylatban teljesít hiteles fordítási megbízásokat: nagy tapasztalattal rendelkezünk a leggyakoribb EU-s nyelvpárok vonatkozásában is (pl. angol-német, angol-francia) – ezt a magyar anyacégünk a külföldi irodáinkon keresztül bonyolítja.