HITELES ÉS HIVATALOS FORDÍTÁS 1999 ÓTA

  • A kész fordítást kérésének megfelelően akár online, akár nyomtatva megküldjük Önnek
  • Hiteles fordításainkat számos magyar és külföldi hatóság és bíróság elfogadja
  • Minden hivatalos fordítást lektorálunk és záradékkal látunk el
  • Versenyképes árakat kínálunk
  • Magyarországon cégünk kapta a legtöbb ötcsillagos Google visszajelzést

Hiteles fordításra van szüksége? Akkor szkennelje be vagy fényképezze le a fordítandó dokumentumot és küldje el nekünk a lenti űrlapon! Ha nagyobb terjedelmű a dokumentum, küldje el ide: info@btt.hu!

AJÁNLATKÉRÉS HITELES FORDÍTÁSRA

Enikő Bakó
Enikő Bakó
2024-04-09
Remek! Nagyon pontosak,gyorsak, kedvesek. Köszönök mindent.
Hanna Mia Rácz
Hanna Mia Rácz
2024-01-01
mario Simonelli
mario Simonelli
2023-11-17
Bartus Lóránt
Bartus Lóránt
2023-10-31
Pikk pakk ment minden, gyorsak, kedvesek.
Beatrix Becska
Beatrix Becska
2023-09-04
Gyors, rugalmas cég. Csak ajánlani tudom.
Judit Rajna
Judit Rajna
2023-08-16
Nagyon kedvesek és segítőkészek.Gyors reagálás a kérdésekre. Mindenkinek csak ajanlani tudom őket.
Zsombor Guba
Zsombor Guba
2023-07-21
Kedves, körültekintő, gyors és minőségi kiszolgálás versenyképes áron! Emailen keresztül kerestem meg az irodát és minden kérdésemre gyorsan és kielégítően válaszoltak! Az árajánlatot és az elvégzett munkát is gyorsan kézhez kaptam. Mindenképpen ajánlom őket!
Erika Szabó
Erika Szabó
2023-06-17
Maximális segítőkészség és pontos tájékoztatás. A megadott határidőre megkaptam a kért dokumentumokat. Minden kérdésemre nagyon gyors és egyértelmű választ kaptam.Mindenkinek csak ajánlani tudom a Business Team Fordítóirodát. Köszönöm szépen :)

Hiteles fordítások pár kattintással: ha kéri, a teljes fordítást online intézzük az ajánlatkéréstől a fizetésig

Irodánkban kérésének megfelelően minden online zajlik, ezért ha nem tart igényt személyesen a fordításra, a teljes folyamatot az interneten intézzük, de ha kéri postán / futárral is elküldjük az eredeti példányt. AZ EREDETI PÉLDÁNYT NEM SZÜKSÉGES BEMUTATNIA, MEGFELELŐ EGY SZKENNELT VAGY FÉNYKÉPEZETT MÁSOLAT IS. A fordítás folyamata úgy kezdődik, hogy Ön kitölti az oldalon található ajánlatkérő űrlapot (vagy elküldi e-mailben a fordítandó anyagot), amire mi komplett, részletes szakfordítási ajánlattal válaszolunk. Ebben benne van minden szükséges paraméter: a határidő, a leütések száma, a vállalási ár, az ajánlat érvényességének ideje stb. Ön ezt az ajánlat jellegétől függően e-mailben megerősíti, és elindítjuk a hivatalos fordítás folyamatát. Ha menet közben kérdések merülnek fel, e-mailben vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot. A lefordított anyagot szintén e-mailben, postán vagy futárral küldjük meg, de személyesen is átveheti.

Ha nagyobb terjedelmű záradékolt fordításra szeretne ajánlatot kérni, kérjük itt vegye fel velünk a kapcsolatot és írja le részletesen a fordítási igényt. Kollégáink rövid időn belül válaszolni fognak.

HITELES FORDÍTÁS IDEGEN NYELVEK KÖZÖTT IS? IGEN!

A Business Team Translations fordítóiroda az EU legtöbb tagállamában hatályos szabályozásnak köszönhetően nem csak magyar nyelvi viszonylatban teljesít hiteles fordítási megbízásokat: nagy tapasztalattal rendelkezünk a leggyakoribb EU-s nyelvpárok vonatkozásában is (pl. angol-német, angol-francia) – ezt a magyar anyacégünk a külföldi irodáinkon keresztül bonyolítja.

Magyarországon egyre szélesebb azon fordítandó dokumentumok köre, amelyeket már nem csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI), hanem a kereskedelmi fordítóirodák is elláthatnak tanúsítványukkal és záradékukkal a célnyelven. Ezért üzleti és intézményi partnereink szinte minden iparágban rendelnek műszaki, jogi, egészségügyi és gazdasági hiteles/hivatalos fordításokat, amelyeket többségében már elfogadnak a magyar hatóságok és bíróságok.