PROFESSZIONÁLIS FORDÍTÓIRODA BUDAPESTEN 1999 ÓTA

Budapesti fordítóirodánk kivételes nemzetközi tapasztalatra és egyedülálló referenciákra tett szert az elmúlt két évtized során: ügyfeleink cégünket jutalmazták a legtöbb ötcsillagos Google értékeléssel Magyarországon. Cégeknek és magánszemélyeknek 30.693 fordítási projektet teljesítettünk 52 nyelven, ezek összértéke meghaladja a kétmilliárd forintot. A hiteles / hivatalos fordítások mellett több tízezer oldal műszaki, jogi, informatikai, gazdasági, marketing, építőipari, FMCG és orvosi fordítást végeztünk.

AJÁNLATKÉRÉS
A legjobb árakat csak akkor tudjuk garantálni, ha elküldi a fordítandó dokumentum tartalmát!
Ehhez kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra vagy töltse ki az alábbi űrlapot!
AJÁNLATKÉRÉS

Minőségjavító szoftverek, online ügyintézés

Cégünk élenjáró a nyílt forráskódú fordítástámogató szoftverek alkalmazása terén, amelyek ma már nélkülözhetetlen kellékei a minőségi fordításnak. Ráadásul a rendeléstől a fizetésig Ön mindent online intézhet, ezzel jelentős időt és energiát takarítva meg.

Többnyelvű ügyfélszolgálati támogatás

Budapest az elmúlt években soknyelvű európai nagyvárossá és regionális központtá nőtte ki magát – ezt fordítóirodánk a hétköznapok során is közvetlenül tapasztalja. Igazodva a megváltozott igényekhez, többnyelvű ügyfélszolgálatunkat azért hoztuk létre, hogy az ügyintézés még szakszerűbb, gördülékenyebb és hatékonyabb legyen.

Rendkívül versenyképes árak

A hosszú távú költséghatékony árképzésben hiszünk, ezért egyébként is kedvező árainkon felül a budapesti székhelyű multinacionális vállalatok számára további különleges kedvezményeket biztosítunk.

AJÁNLATKÉRÉS

Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform adatvédelmi szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben. Ha a fájlok mérete túl nagy, kérjük inkább e-mailben vagy valamilyen fájlküldő rendszeren keresztül szíveskedjen küldeni. Hosszú távú együttműködés esetén kérjük hívja cégünket a 06 20 512 0960-as számon vagy írjon az info@btt.hu címre!
Choose File
KÖSZÖNJÜK AJÁNLATKÉRÉSÉT! MUNKATÁRSAINK MÁR EL IS KEZDTÉK AZ INFORMÁCIÓK FELDOLGOZÁSÁT - HAMAROSAN VISSZAJELZÜNNK!
SAJNOS NEM SIKERÜLT AZ AJÁNLATKÉRÉST ELKÜLDENI - KÉRJÜK HÍVJA CÉGÜNKET A 06 20 512 0960-AS VAGY A 06 1 250 6729-ES SZÁMON!