PROFESSZIONÁLIS FORDÍTÓIRODA BUDAPESTEN 1999 ÓTA

Budapesti fordítóirodánk kivételes nemzetközi tapasztalatra és egyedülálló referenciákra tett szert az elmúlt két évtized során: ügyfeleink cégünket jutalmazták a legtöbb ötcsillagos Google értékeléssel Magyarországon. Cégeknek és magánszemélyeknek 30.693 fordítási projektet teljesítettünk 52 nyelven, ezek összértéke meghaladja a kétmilliárd forintot. A hiteles / hivatalos fordítások mellett több tízezer oldal műszaki, jogi, informatikai, gazdasági, marketing, építőipari, FMCG és orvosi fordítást végeztünk.

AJÁNLATKÉRÉS
A legjobb árakat csak akkor tudjuk garantálni, ha elküldi a fordítandó dokumentum tartalmát!
Ehhez kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra vagy töltse ki az alábbi űrlapot!
AJÁNLATKÉRÉS

Minőségjavító szoftverek, online ügyintézés

Cégünk élenjáró a nyílt forráskódú fordítástámogató szoftverek alkalmazása terén, amelyek ma már nélkülözhetetlen kellékei a minőségi fordításnak. Ráadásul a rendeléstől a fizetésig Ön mindent online intézhet, ezzel jelentős időt és energiát takarítva meg.

Többnyelvű ügyfélszolgálati támogatás

Budapest az elmúlt években soknyelvű európai nagyvárossá és regionális központtá nőtte ki magát – ezt fordítóirodánk a hétköznapok során is közvetlenül tapasztalja. Igazodva a megváltozott igényekhez, többnyelvű ügyfélszolgálatunkat azért hoztuk létre, hogy az ügyintézés még szakszerűbb, gördülékenyebb és hatékonyabb legyen.

Rendkívül versenyképes árak

A hosszú távú költséghatékony árképzésben hiszünk, ezért egyébként is kedvező árainkon felül a budapesti székhelyű multinacionális vállalatok számára további különleges kedvezményeket biztosítunk.

AJÁNLATKÉRÉS

Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni.
A BTT FORDÍTÓIRODA LEGKERESETTEBB NYELVI OLDALAI:

ANGOL, NÉMET, OROSZ, FRANCIA, KÍNAI, JAPÁN, OLASZ, SPANYOL, ROMÁN, SZLOVÁK, SZERB

CÉGÜNK HAZÁNKON KÍVÜL KÉT ORSZÁGBAN VAN JELEN EURÓPÁBAN: BTT UKBTT ITALIA

LETÖLTHETŐ ÉS NYOMTATHATÓ CÉGPROFIL (PDF) : www.btt.hu/company-profile