FRANCIA SZAKFORDÍTÁS CÉGEKNEK, INTÉZMÉNYEKNEK, SZERVEZETEKNEK 1999 ÓTA

A francia fordítás és szakfordítás terén különleges szakértelemmel rendelkezünk. Francia fordító kollégáink jelentős volumenű műszaki, hivatalos, kereskedelmi, jogi, marketing és gazdasági fordításokat végeztek az elmúlt 25 év során. Nagy számban fordítottunk gépkönyveket, szoftvereket, használati utasításokat, szerződéseket, pályázatokat, marketing- és reklámanyagokat, szórakoztatóelektronikai kézikönyveket és éves beszámolókat. Tisztában vagyunk azzal, hogy a francia fordítás különösen “kényes” természetű – Asterix honfitársai híresek nyelvi igényességükről. Ezért minden francia fordításunkat szakképzett fordító végzi és anyanyelvi lektor ellenőrzi. Görgessen tovább és tekintse meg francia fordítási referenciáinkat!

AJÁNLATKÉRÉS
A legjobb árakat csak akkor tudjuk garantálni, ha elküldi a fordítandó dokumentum tartalmát!
Ehhez kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra vagy töltse ki az alábbi űrlapot!
AJÁNLATKÉRÉS

francia fordításA L’Oréal Magyarország Kft. részére 2008 óta több ízben végeztünk tolmácsolást francia-magyar-francia nyelvi viszonylatban szépségipari tárgyaláson, értékesítési tréningen és patikafejlesztési megbeszéléseken. A világcég emellett több alkalommal vette igénybe szakfordítási szolgáltatásunkat is: többek között jogi és gazdasági szövegeket fordítottunk a magyar leányvállalat részére francia nyelvi viszonylatban.

francia fordítás

A francia székhelyű Delta Plus Services SAS Európa egyik vezető munkaruházati és munkavédelmi felszereléseket gyártó vállalata, 2005 óta megrendelőnk. Cégünk többfordulós nemzetközi pályáztatás után került kiválasztásra, miután 24 nyelven tesztelték fordításaink minőségét. Azóta 100 millió forintot meghaladó mértékben rendeltek fordításokat cégünktől.

francia fordítás

Az Union Biztosító 2009 óta fordíttat jogi és pénzügyi dokumentumokat a Business Team Translations ügyfeleként francia-magyar nyelvi viszonylatban.

A világ négy legnagyobb pénzügyi és számviteli tanácsadó cége között számon tartott Ernst and Young Tanácsadó Kft. 2008 óta veszi igénybe francia nyelvi szolgáltatásainkat jogi témájú anyagok fordítása kapcsán.

A Horváth Rudolf Intertransport Kft. 2010 óta veszi igénybe a Business Team Translations francia-magyar és magyar-francia fordítási szolgáltatásait. A magyar logisztikai szektor meghatározó szereplője számára főleg hivatalos leveleket és jogi dokumentumokat fordítunk.

A kereskedelmi jogra szakosodott, budapesti székhelyű Jalsovszky Ügyvédi Iroda nemzetközi vállalati ügyfélkör részére nyújt prémium jogi szolgáltatást. Az elmúlt öt év alatt számos nyelvpárban kaptunk megbízást az irodától, amelyek között a francia-magyar fordítások is jelentős szerepet kaptak. Franciáról és franciára több alkalommal készítettük el társasági szerződések, cégkivonatok és működési engedélyek hivatalos fordítását. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda mellett Magyarország legnívósabb irodái közül számos kért már tőlünk fordításokat francia nyelvi viszonylatban, például az SBGK Ügyvédi Iroda, a Reiniger Ügyvédi Iroda, a Kondricz Ügyvédi Iroda, a Holczer, Jákó és Boross Ügyvédi Iroda, a Dr. Zengődi Zsolt Ügyvédi Iroda, a DRr. Bencze Bálint Ügyvédi Iroda és a Budapesti 5000. Ügyvédi Iroda.

A Wizzair csoporthoz tartozó reptéri transzfer szolgáltató, a P-AIR Magyarország Kft. 2011 óta partnerünk. A cégnek az elmúlt években franciára fordítottunk honlapszövegeket, szerződéseket és marketinganyagokat.

Hisszük, hogy a tapasztalatot semmi nem pótolhatja – és nálunk megvan a tapasztalat

Cégünk legfőbb értékének a tapasztalatot tartja: azt, hogy több ezer oldalas fordításokat teljesítettünk kifogástalan minőségben, megbirkózva a legkülönfélébb terminológiákkal, szoros határidőkkel és technikai problémákkal. De sikeresen vettük az akadályokat, erre több száz elégedett megrendelőnk az élő bizonyíték. És minden egyes nappal gyakorlottabbak leszünk, amint új és új kihívásokkal nézünk szembe. A megfelelő képzettség és szaktudás mellett a tapasztalat rendkívüli hozzáadott értéket képvisel a Business Team International Kft. életében.

A budapesti központú Ceva-Phylaxia Oltóanyaggyártó Zrt. a Ceva állatgyógyászati csoport tagjaként vakcinák kutatásával és előállításával foglalkozik. Irodánkkal való együttműködésük 2010-ig vezethető vissza. Az elmúlt hét évben elsősorban műszaki szabványokat, engedélyeket és állatgyógyászati készítmények leírásait fordítottuk többek között francia nyelvi viszonylatban.

Francia fordítás szolgáltatásunk néhány jellemzője:

  • francia fordításainkat nagy tapasztalattal rendelkező, az adott szakterületen jártas francia fordító kollégáink végzik
  • a felhasználás céljának megfelelő gondossággal járunk el a fordítási folyamat során
  • amennyiben szükséges, teljeskörű szerkesztési feladatokat is ellátunk
  • partnereink számára terminológiai adatbázist építünk, amely később újra felhasználható

Amit érdemes tudni a franciáról-magyarra illetve a magyarról-franciára történő fordítások esetén

A franciáról-magyarra történő fordítást magyar anyanyelvű fordítóink és lektoraink teljesítik, azonban a forrásnyelvi szöveg jellegétől függően előfordulhat francia anyanyelvű szakemberek bevonása is. Ezt természetesen már az ajánlati fázisban tisztázzuk kedves ügyfeleinkkel. A magyarra történő fordításra általában forintban adunk ajánlatot, kivéve ha külföldi szakember közreműködése is szükségessé válik.

Idegen célnyelvi viszonylat esetén (és ez alól a magyar-francia sem kivétel) a felhasználás céljától függően Magyarországon, vagy Franciaországban élő anyanyelvi francia fordító és lektor teljesíti a megbízást. Ajánlatainkat ezért a közreműködő fordítóink nemzetiségétől függően vagy forintban vagy euróban adjuk meg.

Nincs mindig szükség lektorált fordításra

Szakképzett fordítóink kivétel nélkül kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek: a fordítás előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését is a legnagyobb szakértelemmel végezzük. Azonban egy adott fordítás célnyelvi “végterméke” függ a felhasználás céljától: pl. ha egy vállalaton belül csak ellenőrzés céljából kívánják átolvasni a dokumentumot, lektorálás nélküli ún. nyersfordítást javaslunk. Azonban ha a lefordított dokumentum hivatalos felhasználásra kerül (pl. két cég közötti szerződéskötés) vagy publikáció részét képezi, annak lektorálása létfontosságú.

Hogyan rendelhető francia fordítás?

Szolgáltatásainkat Online Ajánlatkérő Rendszerünk segítségével, e-mailben vagy telefonon (+36 1 250 6729, mobil: +36 20 512 0960) is megrendelheti. Az ajánlatkérést követően megküldjük ajánlatunkat és megrendelőlapunkat.

Hogyan történik a szolgáltatás kiegyenlítése?

Partnereink többsége átutalással rendezi fordítási számláját, azonban előfordul készpénzes és postai utánvétes fizetés is.

Francia fordítás – leütésenkénti és oldalankénti díjaink Normál
(max. 12000 leütés vagy 8 oldal/nap)
Expressz
(SÜRGŐS)
Haladéktalan
(EXTRA SÜRGŐS)
Ár/oldal Ár/leütés A SÜRGŐS és az EXTRA SÜRGŐS fordítások általában 30-50%-kal magasabb díjazásúak a normál fordításoknál, de szinte minden esetben külön ajánlatot készítünk, mert a végleges ár függ a határidőtől, a szöveg nehézségétől és forrásnyelvi fájl formátumától (PDF vagy kézzel írott dokumentumot összetettebb feldolgozni és szerkeszteni mint Word vagy Excel fájlokat.)
Kérje egyedi árajánlatunkat
a 06 (1) 250-6729 -es,
a 06-20-512-0960-as
telefonszámokon
vagy
az info@businessteam.hu e-mail címen!
Az oldalankénti árak 1250 leütés mennyiségre vonatkoznak. Eltérő leütésszám esetén a karakterenkénti ár képezi a kalkuláció alapját.
magyarról franciára 2.250 Ft-tól 1.80 Ft-tól
franciáról magyarra 2.125 Ft-tól 1.70 Ft-tól
FRANCIÁRÓL ÉS FRANCIÁRA MÁS NYELVEKRŐL MINDIG KÖZVETLENÜL, ANYANYELVI FORDÍTÓINK KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL FORDÍTUNK A MAGYAR NYELV KÖZBEIKTATÁSA NÉLKÜL. EZ AZÉRT LÉNYEGES, MERT EGY HARMADIK NYELV KÖZBEIKTATÁSA JELENTŐS MINŐSÉGROMLÁST OKOZHAT. HA PÉLDÁUL ÖN NÉMETRŐL-FRANCIÁRA SZERETNE FORDÍTTATNI, AKKOR EZT FRANCIA ANYANYELVŰ SZAKFORDÍTÓNK VÉGZI EL. EZEKBEN A NYELVPÁRAKBAN MINDIG EURÓBAN ÉS SZAVANKÉNT ADJUK MEG DÍJAINKAT.
franciáról más európai nyelvre 0.07 euró / szótól
más európai nyelvről franciára 0.07 euró / szótól
franciáról nem európai nyelvre 0.08 euró / szótól
nem európai nyelvről franciára 0.07 euró / szótól
A fenti árak nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t, tájékoztató jellegűek és egyszeri megrendelés esetén érvényesek. Egyéb esetekben az ÁSZF az irányadó. Az ajánlat általános tartalomra vonatkozik,

AJÁNLATKÉRÉS FRANCIA SZAKFORDÍTÁSRA

Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform adatvédelmi szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.
A BTT FORDÍTÓIRODA LEGKERESETTEBB NYELVI OLDALAI:

ANGOL, NÉMET, OROSZ, FRANCIA, KÍNAI, JAPÁN, OLASZ, SPANYOL, ROMÁN, SZLOVÁK, SZERB

CÉGÜNK HAZÁNKON KÍVÜL KÉT ORSZÁGBAN VAN JELEN EURÓPÁBAN: BTT IRELANDBTT ITALIA

LETÖLTHETŐ ÉS NYOMTATHATÓ CÉGPROFIL (PDF) : www.btt.hu/company-profile