OROSZ FORDÍTÁS CÉGEKNEK, INTÉZMÉNYEKNEK, SZERVEZETEKNEK

Orosz nyelvi viszonylatban cégünk több száz referenciát és nagy tapasztalatot halmozott fel az elmúlt 25 év során. Orosz fordítóink sikeresen teljesítettek műszaki, jogi, gazdasági, pénzügyi fordításokat egyaránt. Szükség esetén rövid és hosszú távra is képesek vagyunk számos szakfordítót biztosítani nagyobb fordítási projektekhez és maradéktalanul megfelelni bármely orosz szakfordítási igénynek. Az alábbiakban bemutatjuk kiemelt orosz fordítási referenciáinkat.

AJÁNLATKÉRÉS
A legjobb árakat csak akkor tudjuk garantálni, ha elküldi a fordítandó dokumentum tartalmát!
Ehhez kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra vagy töltse ki az alábbi űrlapot!
AJÁNLATKÉRÉS

orosz fordítás

A Procter & Gamble a világ egyik legnagyobb higéniai termékeket gyártó vállalata. Olyan márkák vannak a cégcsoport tulajdonában, mint az Ariel, a Braun, az Always, az Ambi Pur, a Gillette és a Head & Shoulders. A cég magyarországi kirendeltsége részére 2005 óta biztosítunk orosz fordítókat és tolmácsokat, főként magyar-orosz és orosz-magyar nyelvi viszonylatban.

orosz fordítás

Európa egyik vezető diszkont légitársasága, a magyar alapítású és tulajdonú Wizzair 2014 óta rendel irodánktól fordításokat. Kifejezetten orosz nyelvre utastájékoztatókat, utazási szerződést, e-tickettel és fizetéssel kapcsolatos dokumentumokat és a reptéri transzferek menetrendjét fordítottuk.

orosz fordítás

Cégünk fordította a BÁV Zrt. teljes honlapját orosz nyelvre. Emellett adatkezelési szabályzatok orosz lektorálását és fordítását végeztük a magyar zálog- és műkereskedelmi piac vezető szereplője számára.

A Duna Medical Center magánklinika és egészségügyi központ Európa legjelentősebb egészségügyi befektetőinek közreműködésével jött létre Budapesten. A létesítmény számára több száz oldalnak megfelelő orosz fordítást végeztünk magyarról és angolról. Ezek között szerepeltek marketinganyagok; a Duna Medical Center teljes honlapja; a szakrendelő leírása; diagnosztikai-, anesztizológiai-, fül-orr gégészeti- és sebészeti ismertetők; adatfelhasználással kapcsolatos jogi nyilatkozatok és számos más jogi dokumentum, valamint a szakrendelő leírása.

orosz fordítás
A csúcsminőségű tisztítóeszközöket gyártó Bonus Kft. számára 2015 óta végzünk orosz fordításokat: elsősorban termékeik ismertetőit, leírásait ültetjük át orosz nyelvre.

Cégünk legfőbb értékének a tapasztalatot tartja: azt, hogy több ezer oldalas fordítási projekteken verekedtük már át magunkat, megbirkózva a legkülönfélébb terminológiákkal, szoros határidőkkel és technikai problémákkal. De sikeresen vettük az akadályokat, erre több száz elégedett megrendelőnk az élő bizonyíték. És minden egyes nappal gyakorlottabbak leszünk, amint újabb és újabb kihívásokkal nézünk szembe. A megfelelő képzettség és szaktudás mellett a tapasztalat rendkívüli hozzáadott értéket képvisel a Business Team International Kft. életében.

orosz fordítás

Az MSK Hungary Bt. piacvezető az ipari palettázó- és csomagolási rendszerek, palettaszállító-rendszerek és komplett rendszerek területén. 2011 óta folyamatos jelleggel fordítunk nekik műszaki szövegeket – sok más nyelv mellett – oroszra is.

Amit tudni érdemes orosz fordítás rendelése esetén

Az oroszról-magyarra történő fordítást magyar anyanyelvű fordítóink és lektoraink teljesítik, azonban a forrásnyelvi szöveg jellegétől függően előfordulhat orosz anyanyelvű szakemberek bevonása is. Ezt természetesen már az ajánlati fázisban tisztázzuk kedves ügyfeleinkkel. A magyarra történő fordításra általában forintban adunk ajánlatot, kivéve ha külföldi orosz fordító közreműködése is szükségessé válik.

Idegen célnyelvi viszonylat esetén (és ez alól a magyar-orosz sem kivétel) a felhasználás céljától függően Magyarországon, vagy Oroszországban élő anyanyelvi orosz fordító és lektor teljesíti a megbízást. Ajánlatainkat ezért a közreműködő fordítóink nemzetiségétől függően vagy forintban vagy euróban adjuk meg.

Orosz fordítás szolgáltatásunk néhány jellemzője:

  • orosz fordításainkat nagy tapasztalattal rendelkező, az adott szakterületen jártas orosz fordító kollégáink végzik
  • a felhasználás céljának megfelelő gondossággal járunk el a fordítási folyamat során
  • amennyiben szükséges, teljeskörű szerkesztési feladatokat is ellátunk
  • partnereink számára terminológiai adatbázist építünk, amely később újra felhasználható

Amit érdemes tudni a oroszról-magyarra illetve a magyarról-oroszra történő fordítások esetén

A oroszról-magyarra történő fordítást magyar anyanyelvű fordítóink és lektoraink teljesítik, azonban a forrásnyelvi szöveg jellegétől függően előfordulhat orosz anyanyelvű szakemberek bevonása is. Ezt természetesen már az ajánlati fázisban tisztázzuk kedves ügyfeleinkkel. A magyarra történő fordításra általában forintban adunk ajánlatot, kivéve ha külföldi szakember közreműködése is szükségessé válik.

Idegen célnyelvi viszonylat esetén (és ez alól a magyar-orosz sem kivétel) a felhasználás céljától függően Magyarországon, vagy orosz nyelvterületen élő anyanyelvi fordító és lektor teljesíti a megbízást. Ajánlatainkat ezért a közreműködő fordítóink nemzetiségétől függően vagy forintban vagy euróban adjuk meg.

Nincs mindig szükség lektorált fordításra

Szakképzett fordítóink kivétel nélkül kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek: a fordítás előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését is a legnagyobb szakértelemmel végezzük. Azonban egy adott fordítás célnyelvi “végterméke” függ a felhasználás céljától: pl. ha egy vállalaton belül csak ellenőrzés céljából kívánják átolvasni a dokumentumot, lektorálás nélküli ún. nyersfordítást javaslunk. Azonban ha a lefordított dokumentum hivatalos felhasználásra kerül (pl. két cég közötti szerződéskötés) vagy publikáció részét képezi, annak lektorálása létfontosságú.

Hogyan rendelhető orosz fordítás?

Szolgáltatásainkat Online Ajánlatkérő Rendszerünk segítségével, e-mailben vagy telefonon (+36 1 250 6729, mobil: +36 20 512 0960) is megrendelheti. Az ajánlatkérést követően megküldjük ajánlatunkat és megrendelőlapunkat.

Hogyan történik a szolgáltatás kiegyenlítése?

Partnereink többsége átutalással rendezi fordítási számláját, de lehet kártyával, készpénzzel és postai utánvéttel is fizetni.

A BTT FORDÍTÓIRODA LEGKERESETTEBB NYELVI OLDALAI:

ANGOLNÉMETOROSZFRANCIAKÍNAIJAPÁNOLASZSPANYOLROMÁNSZLOVÁKSZERB

CÉGÜNK HAZÁNKON KÍVÜL KÉT ORSZÁGBAN VAN JELEN EURÓPÁBAN: BTT UKBTT ITALIA

LETÖLTHETŐ ÉS NYOMTATHATÓ CÉGPROFIL (PDF) : www.btt.hu/company-profile