JAPÁN SZAKFORDÍTÁS CÉGEKNEK, INTÉZMÉNYEKNEK, SZERVEZETEKNEK 1999 ÓTA

Az elmúlt 25 évben számos cégnek, intézménynek és szervezetnek végeztünk kiváló minőségű japán fordítást.

Kivételes szakértelmünk és óriási tapasztalatunk a garancia arra, hogy minden japán fordítással járó kihívás egyszerűen megoldódjon.

PROFESSZIONÁLIS JAPÁN FORDÍTÁS 1999 ÓTA

Az elmúlt 25 év során számos cégnek végeztünk japán műszaki, jogi, gazdasági és pénzügyi fordítást. Szükség esetén rövid és hosszú távra is képesek vagyunk számos koreai fordítót biztosítani és maradéktalanul megfelelni bármely szakfordítási igénynek.

AJÁNLATKÉRÉS
A legjobb árakat csak akkor tudjuk garantálni, ha elküldi a fordítandó dokumentum tartalmát!
Ehhez kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra vagy töltse ki a lap alján található űrlapot!
AJÁNLATKÉRÉS

Fordítóirodánk rövid és hosszú távra is képes japán-magyar és japán-angol nyelvi viszonylatban számos fordítót biztosítani és maradéktalanul kielégíteni az Ön igényeit a japán szakfordítások terén.

Japán fordítás cégeknek, szervezeteknek: kiemelt referenciáink

A világ számos országának egészség- és kozmetikai piacát meghatározó Lavylites Laboratories Kft. 2015 óta állandó partnerünk. Fordítóirodánk – más nyelvek mellett – japánra készítette termékleírásaik fordítását. Ezen felül cégünket választották honlapjuk japán nyelvre történő átültetésére is.

A Flextronics International Kft. rendelkezik Magyarországon jelenleg a legnagyobb elektronikai gyártókapacitással. A vállalat 2008 óta folyamatosan irodánkat bízza meg különféle fordítási és tolmácsolási feladatokkal: sikeresen végeztünk többnapos japán tolmácsolást több alkalommal is a részükre.

2007 óta rendszeresen visszatérő ügyfeleink között tudhatjuk a TEVA gyógyszergyárat is, amely a TEVA legnagyobb kelet-európai kutatási- és gyártóközpontja. Az évek során számos alkalommal bízták cégünkre fordításra váró anyagaikat japánról és japánra, de többször ránk esett a választásuk akkor is, amikor konszekutív tolmácsolásra volt szükségük.

A vegyipari termékek gyártásában és értékesítésében vezető pozíciót betöltő POLI-FARBE Kft. 2007 óta állandó partnerünk. Termékeik leírását és katalógusaik fordítását cégünk végezte magyar-japán nyelvi viszonylatban, de honlapjuk, szórólapjaik és gyártási leírásaik fordításakor szintén ránk esett a választásuk. Tíz éves partnerségünk alatt irodánk vegyipari fordítások terén is bizonyította szakértelmét: a mai napig érkeznek japán fordítási megbízások a vállalattól.

A Vestfrost Zrt. hűtők és mélyhűtők gyártásával és értékesítésével foglalkozik, irodánkkal pedig évek óta partner. Számos nyelvre fordítottunk már nekik, de ebben az évben japán fordításokkal kapcsolatban is a mi segítségünket kérték.

A tapasztalatot semmi nem pótolhatja – és nálunk megvan az a tapasztalat, amire Önnek szüksége van

Cégünk legfőbb értékének a tapasztalatot tartja: azt, hogy több ezer oldalas fordításokat teljesítettünk kifogástalan minőségben, megbirkózva a legkülönfélébb terminológiákkal, szoros határidőkkel és technikai problémákkal. De sikeresen vettük az akadályokat, erre több száz elégedett megrendelőnk az élő bizonyíték. Minden egyes nappal gyakorlottabbak leszünk, amint új és új kihívásokkal nézünk szembe. A megfelelő képzettség és szaktudás mellett a tapasztalat rendkívüli hozzáadott értéket képvisel a Business Team International Kft. életében.

Japán fordítás szolgáltatásunk néhány jellemzője:

  • japán fordításainkat nagy tapasztalattal rendelkező, az adott szakterületen jártas fordítóink végzik
  • a felhasználás céljának megfelelő gondossággal járunk el a fordítási folyamat során
  • amennyiben szükséges, teljeskörű szerkesztési feladatokat is ellátunk
  • partnereink számára terminológiai adatbázist építünk, amely később újra felhasználható

Amit érdemes tudni a japán fordítás megrendelése esetén

A japánról-magyarra történő fordítást magyar anyanyelvű fordítóink és lektoraink teljesítik, azonban a forrásnyelvi szöveg jellegétől függően előfordulhat japán anyanyelvű szakemberek bevonása is. Ezt természetesen már az ajánlati fázisban tisztázzuk kedves ügyfeleinkkel. A magyarra történő fordításra általában forintban adunk ajánlatot, kivéve ha külföldi szakember közreműködése is szükségessé válik. Idegen célnyelvi viszonylat esetén (és ez alól a magyar-japán sem kivétel) a felhasználás céljától függően Magyarországon, vagy Japánban élő anyanyelvi fordító és lektor teljesíti a megbízást. Ajánlatainkat ezért a közreműködő fordítóink nemzetiségétől függően vagy forintban vagy euróban adjuk meg.

A kuplungszerkezeteket és tárcsákat gyártó japán Exedy Dynax Europe Kft részére 2015 óta folyamatosan fordítunk kezelési utasításokat, minőségbiztosítási, termelési, karbantartási, valamint egyéb autóipari szövegeket.

Nincs mindig szükség lektorált fordításra

Szakképzett japán fordító kollégáink kivétel nélkül kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek: a fordítás előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését is a legnagyobb szakértelemmel végezzük. Azonban egy adott fordítás célnyelvi “végterméke” függ a felhasználás céljától: pl. ha egy vállalaton belül csak ellenőrzés céljából kívánják átolvasni a dokumentumot, lektorálás nélküli ún. nyersfordítást javaslunk. Azonban ha a lefordított dokumentum hivatalos felhasználásra kerül (pl. két cég közötti szerződéskötés) vagy publikáció részét képezi, annak lektorálása létfontosságú.

Hogyan rendelhető valaki japán fordítás?

Szolgáltatásainkat Online Ajánlatkérő Rendszerünk segítségével, e-mailben vagy telefonon (+36 1 250 6729, mobil: +36 20 512 0960) is megrendelheti. Az ajánlatkérést követően megküldjük ajánlatunkat és megrendelőlapunkat.

Hogyan történik a szolgáltatás kiegyenlítése?

Partnereink többsége átutalással rendezi fordítási számláját, azonban előfordul készpénzes és postai utánvétes fizetés is.

AJÁNLATKÉRÉS JAPÁN SZAKFORDÍTÁSRA

Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform adatvédelmi szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.
A BTT FORDÍTÓIRODA LEGKERESETTEBB NYELVI OLDALAI:

ANGOL, NÉMET, OROSZ, FRANCIA, KÍNAI, JAPÁN, OLASZ, SPANYOL, ROMÁN, SZLOVÁK, SZERB

CÉGÜNK HAZÁNKON KÍVÜL KÉT ORSZÁGBAN VAN JELEN EURÓPÁBAN: BTT IRELANDBTT ITALIA

LETÖLTHETŐ ÉS NYOMTATHATÓ CÉGPROFIL (PDF) : www.btt.hu/company-profile