CÉGKIVONAT FORDÍTÁS 23 ÉVES TAPASZTALATTAL

Fordítóirodánk 1999 óta több száz cégkivonatot fordított, melyeket eddig kivétel nélkül minden hazai és külföldi hatóságnál elfogadtak. Cégkivonatok fordítására szükség lehet külföldi cégalapításkor, bankszámla nyitásakor, közbeszerzési eljárások esetén, illetve bármilyen, a hatóságok által megkövetelt hivatalos eljáráshoz. A hiteles fordításokat (a cégkivonatok fordítása is ilyen), minden esetben lektoráljuk, majd fordítóirodai záradékkal látjuk el. Ha cégkivonatot szeretne fordíttatni idegen nyelvről magyarra vagy magyarról az EU bármely nyelvére, töltse ki az oldalon található ajánlatkérő űrlapot. Irodánk a cégkivonatokat hivatalosan záradékkal és pecséttel láthatja el, amelyet a cégbíróság és számos más intézmény és hatóság is elfogad. A cégkivonatok hiteles fordítását rövid határidőkkel és rendkívül versenyképes árakon végezzük. Átutalással, PayPal-el és készpénzben is fizethet.

AJÁNLATKÉRÉS
A legjobb árakat csak akkor tudjuk garantálni, ha elküldi a fordítandó dokumentumo(ka)t!
Ehhez kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra vagy töltse ki az alábbi űrlapot!
AJÁNLATKÉRÉS

CÉGKIVONAT ÁTVÉTELE: SZEMÉLYESEN, POSTAI ÚTON, FUTÁRRAL

A lefordított, hiteles cégkivonat átvételéhez NEM szükséges személyesen befáradni budai irodánkba, a III. ker.Bécsi út 61-be, hanem ajánlva, elsőbbségi úton kipostázzuk vagy (budapesti cégek esetén) futárszolgálattal is megküldjük – ez természetesen külön költséggel jár. Amennyiben nincs azonnal szükség a lefordított hiteles eredeti példányra, akkor először a PDF formátumú vátozatot küldjük el Önnek, hogy mihamarabb felhasználhassa a dokumentumot.

Ha megbízható fordítóirodától szeretne hiteles fordítást rendelni, kérjen tőlünk ajánlatot és kollégáink rövid időn belül válaszolnak. Cégünk ügyfélkörének mintegy 95%-át hazai és külföldi vállalkozások, cégek és intézmények adják – a cégkivonatok fordításán túl sokszor több éves kapcsolatot alakítunk ki partnereinkkel. A hiteles fordítások mellett kivételes tapasztalattal rendelkezünk műszaki, jogi, gazdasági, kereskedelmi és informatikai szakterületen is.

Jelenleg is számos cégnek végzünk nem csak Magyarországon, hanem az EU területén belül teljes értékű, hivatalos fordítást, amelyet kivétel nélkül minden külföldi hatóság elfogad. Ezért, ha akár magyarra, akár idegen nyelvre szeretne hiteles céges fordítást, kérjen cégünktől ajánlatot!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform adatvédelmi szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben. Ha a fájlok mérete túl nagy, kérjük inkább e-mailben vagy valamilyen fájlküldő rendszeren keresztül szíveskedjen küldeni. Hosszú távú együttműködés esetén kérjük hívja cégünket a 06 20 512 0960-as számon vagy írjon az info@btt.hu címre!
Choose File
KÖSZÖNJÜK AJÁNLATKÉRÉSÉT! MUNKATÁRSAINK MÁR EL IS KEZDTÉK AZ INFORMÁCIÓK FELDOLGOZÁSÁT - HAMAROSAN VISSZAJELZÜNNK!
SAJNOS NEM SIKERÜLT AZ AJÁNLATKÉRÉST ELKÜLDENI - KÉRJÜK HÍVJA CÉGÜNKET A 06 20 512 0960-AS VAGY A 06 1 250 6729-ES SZÁMON!