CÉGKIVONAT FORDÍTÁS 25 ÉVES TAPASZTALATTAL

Fordítóirodánk 1999 óta több száz cégkivonatot fordított, melyeket eddig kivétel nélkül minden hazai és külföldi hatóságnál elfogadtak. Cégkivonatok fordítására szükség lehet külföldi cégalapításkor, bankszámla nyitásakor, közbeszerzési eljárások esetén, illetve bármilyen, a hatóságok által megkövetelt hivatalos eljáráshoz. A hiteles fordításokat (a cégkivonat fordítása is ilyen), minden esetben lektoráljuk, majd fordítóirodai záradékkal látjuk el. Ha cégkivonatot szeretne fordíttatni idegen nyelvről magyarra vagy magyarról az EU bármely nyelvére, töltse ki az oldalon található ajánlatkérő űrlapot. Irodánk a cégkivonatokat hivatalosan záradékkal és pecséttel láthatja el, amelyet a cégbíróság és számos más intézmény és hatóság is elfogad. A cégkivonatok hiteles fordítását rövid határidőkkel és rendkívül versenyképes árakon végezzük. Átutalással, bankkártyával, PayPal-el és készpénzben is fizethet.

CÉGKIVONAT FORDÍTÁS ÁTVÉTELE

A lefordított, nyomtatott hiteles cégkivonat átvételéhez nem szükséges személyesen befáradnia irodánkba, mert azt ajánlva, elsőbbségi úton kipostázzuk. Amennyiben nincs szükség a nyomtatott eredeti példányra, akkor a PDF formátumú változatot küldjük el Önnek, hogy mihamarabb felhasználhassa a dokumentumot.

Cégkivonat fordításHa megbízható fordítóirodától szeretne hiteles fordítást rendelni, kérjen tőlünk ajánlatot és kollégáink rövid időn belül válaszolnak. Cégünk ügyfélkörének mintegy 95%-át hazai és külföldi vállalkozások, cégek és intézmények adják – a cégkivonat fordítás sokszor egy hosszabbtávú partnerség alappillére ; sokszor több éves kapcsolatot alakítunk ki partnereinkkel. A hiteles fordítások mellett kivételes tapasztalattal rendelkezünk műszaki, jogi, gazdasági, kereskedelmi és informatikai szakterületen is.

Jelenleg is számos cégnek végzünk nem csak Magyarországon, hanem az EU területén belül teljes értékű, hivatalos fordítást, amelyet kivétel nélkül minden külföldi hatóság elfogad. Ezért, ha akár magyarra, akár idegen nyelvre szeretne hiteles céges fordítást, kérjen cégünktől ajánlatot!

AJÁNLATKÉRÉS

A BTT FORDÍTÓIRODA LEGKERESETTEBB NYELVI OLDALAI:

ANGOLNÉMETOROSZFRANCIAKÍNAIJAPÁNOLASZSPANYOLROMÁNSZLOVÁKSZERB