MINŐSÉGPOLITIKA

A Business Team Translations fordítóiroda a nemzetközi minőségnormáknak és az MSZ EN ISO 9008:2015 minőségügyi szabvány kritériumainak egyaránt megfelel.

Cégünk minőségpolitika terén felállított stratégiai célja, hogy hosszú távon biztosítsuk a magas színvonalú, szakmai követelményeknek és piaci igényeknek megfelelő szolgáltatást a fordítás, tolmácsolás és lektorálás terén cégek, intézmények, szervezetek számára.

A Business Team fordítóiroda szolgáltatáskínálatát rugalmasan alakítjuk az éppen aktuális piaci környezet elvárásaihoz igazodva, ügyelve arra, hogy minden nyelvi viszonylatban professzionális nyelvi végtermék szülessen.

Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink elégedettségének biztosítására mind az előzetes ügyfél-tájékoztatás, mind a szolgáltatás teljesítése folyamán.

Ügyfeleink elégedettségét folyamatos jelleggel mérjük, és visszajelzéseik alapján fejlesztjük szolgáltatásunk minőségét.

A piacon elérhető legfejlettebb technológiai háttérrel és fordítástámogató szoftverekkel biztosítjuk a minőségi fordítást és a teljes fordítási valamint tolmácsolási folyamat szervezését az ajánlatkéréstől a kifizetésig.

Projektmenedzsereink, fordítóink, tolmácsaink, lektoraink kiválasztására rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk, munkájukat folyamatosan ellenőrizzük és minden eszközzel támogatjuk.

A budapesti fordítóiroda szolgáltatási minőségének színvonalát a pontos célkitűzések, a rendszeres visszajelzések és értékelések
folyamatosan javítják, ezek alapján határozzuk meg fejlesztésre irányuló továbbképzéseink irányát és gyakoriságát.

AJÁNLATKÉRÉS
Ha szakfordításra vagy tolmácsolásra van szüksége, kattintson ide >>>
Professzionális ajánlatkérő rendszerünk segítségével egyszerűen és gyorsan kérhet ajánlatot!
AJÁNLATKÉRÉS
A BTT FORDÍTÓIRODA LEGKERESETTEBB NYELVI OLDALAI:

ANGOL, NÉMET, OROSZ, FRANCIA, KÍNAI, JAPÁN, OLASZ, SPANYOL, ROMÁN, SZLOVÁK, SZERB

CÉGÜNK HAZÁNKON KÍVÜL KÉT ORSZÁGBAN VAN JELEN EURÓPÁBAN: BTT UKBTT ITALIA

LETÖLTHETŐ ÉS NYOMTATHATÓ CÉGPROFIL (PDF) : www.btt.hu/company-profile