Szerződések fordítása kifogástalan minőségben, rendkívül versenyképes árakon jogász szakfordítóktól

Az elmúlt 25 év során több ezer szerződést fordítottunk 52 nyelvre. Kollégáink rendkívüli precizitással és körültekintéssel végzik munkájukat – tudják, hogy az adott szakterület mellett a jogi szaknyelv megfelelő ismerete is elengedhetetlen.

AJÁNLATKÉRÉS

A szerződés fordítás technikai támogatása

Fordítóinkat a legfejlettebb fordítástámogató rendszerekkel ( CAT – Computer Aided Translation ) segítjük, így akár több száz oldalas szerződés fordítás esetén is egységes végeredmény születik. Nagyobb terjedelmű szerződés fordítását Jogi Divíziónk vezetője, Dr. Horváth Gábor koordinálja és lektorálja. Természetesen minden rendelkezésünkre bocsátott dokumentumot bizalmasan kezelünk és a projekt befejeztével megsemmisítünk. A rész- és végleges leadásokat is úgy tervezzük meg, hogy Ön percre pontosan megkapja szerződése fordított változatát. A fordításokat igény szerint elektronikus úton, faxon, postán, futárral továbbítjuk, de természetesen személyesen is átveheti irodánkban (Budapest, III.ker., Bécsi út 61. ).

szerződés fordítás

Szerződés fordítás 1999 óta

1999 óta több ezer szerződés fordítását vállaltuk a legkülönfélébb iparágakban és szolgáltatási szektorokban. Ezek közül az alábbi szerződéstípusok voltak a leggyakoribbak:
  • Megbízási szerződések
  • Bérleti szerződések
  • Adásvételi szerződések
  • Szállítmányozási szerződések
  • Kölcsönszerződések
  • Vállalkozási szerződések
Eddig 26.000 vállalkozásnak és magánszemélynek végeztünk fordítást. A szerződés fordítás az egyik leggyakrabban előforduló szolgáltatásunk. Az alábbi néhány példa jól szemlélteti, hogy mennyire szerteágazó szakterületekről kapunk megrendelést különféle szerződések fordítására.
szerződés fordítás

Magyar Állami Operaház

Magyar Állami Operaház Magyarország egyetlen nagy létszámú társulattal rendelkező színháza. Két éves együttműködésünk alatt magyarról-angolra fordítandó vállalkozási szerződésekkel, felhasználási szerződésekkel, turnészerződésekkel és adásvételi szerződésekkel bízták meg cégünket.

Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.

Világviszonylatban a Knorr-Bremse már több mint 100 éve foglalkozik vasúti és haszongépjárművekhez tartozó fékrendszerek gyártásával. Fordítóirodánk már több mint hét éve működik a cég együtt magyarországi leányvállalatával, amelynek többnyire megbízási szerződéseket, kompenzációs megállapodásokat és teljesítési igazolásokat fordítunk, angol-magyar és magyar-angol nyelvi viszonylatban.
szerződés fordítás

Transinvest-Budapest Kft.

Transinvest Budapest Kft.-nek 2008 óta közel 14 millió forint értékben készítettünk fordításokat. A fordított szövegek között legfőképp támogatási kérelmek, költségösszesítők fordulnak elő, leginkább magyar-angol nyelvi viszonylatban.

ATV

Az ATV az első magyar magántelevíziós csatorna, 1989 óta folyamatosan terjeszkedik a magyar piacon. A műsorprogram gerincét a hírek, a közélet és az aktuális események adják. Részben közszolgálati kereskedelmi televíziós engedéllyel rendelkezik, a közérdekű műsorok 50% -át sugározza. 2019-ben kezdte meg az együttműködést fordítóirodánkkal. Többek között kínai, angol nyelvekről végeztük el általános szerződési feltételek, kivonatok és más jogi dokumentumok fordítását.

Schenker Nemzetközi Szállítmányozási és Logisztikai Kft.

DB Schenker a világ egyik vezető logisztikai nagyvállalata. Az elmúlt nyolc év során többnyire bérleti szerzősédek, megfelelési nyilatkozatok és végleges felelősségvállalási nyilatkozatok fordítására kérték fel cégünket magyar-angol és magyar-német nyelvi viszonylatban.
A fentiek csak kiemelt példák a több száz olyan cég közül, amelyeknek szerződéseket fordítunk évek óta, nem csak angol és német nyelvi viszonylatokban, hanem az Európai Unió valamennyi nyelvére és a főbb világnyelvekre is.

Ha megbízható partnert keres szerződései fordításához, vegye fel irodánkkal a kapcsolatot!

A BTT FORDÍTÓIRODA LEGKERESETTEBB NYELVI OLDALAI:

ANGOLNÉMETOROSZFRANCIAKÍNAIJAPÁNOLASZSPANYOLROMÁNSZLOVÁKSZERB