Az élvonalban 1999 óta

A Business Team fordítóiroda 1999 óta áll a szakfordítás és a tolmácsolás élvonalában Magyarországon.

1827 fordító, tolmács és lektor

Sikereinket a minőség iránt elkötelezett 1827 fordítónk, tolmácsunk, lektorunk és projektmenedzserünk  és minőségbiztosítási szakemberünk tette lehetővé.

Kétmilliárd lefordított karakter

Az elmúlt 24 évben több mint kétmilliárd karakternek megfelelő szöveget fordítottunk.

31.037 fordítási projekt

A fordítási projektjeink száma meghaladja a 31.000-et.

Cégünk elsősorban magyar és Európai Uniós multinacionális vállalatok és intézmények részére szolgáltat, nagyobb volumenű fordítások esetén magánszemélyek megrendeléseit is szívesen teljesítjük. REFERENCIÁINK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE. HA PROFESSZIONÁLIS SZAKFORDÍTÁSRA SZERETNE AJÁNLATOT KÉRNI CÉGÜNKTŐL, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAPOT!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform adatvédelmi szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben. Ha a fájlok mérete túl nagy, kérjük inkább e-mailben vagy valamilyen fájlküldő rendszeren keresztül szíveskedjen küldeni. Hosszú távú együttműködés esetén kérjük hívja cégünket a 06 20 512 0960-as számon vagy írjon az info@btt.hu címre!
Choose File
KÖSZÖNJÜK AJÁNLATKÉRÉSÉT! MUNKATÁRSAINK MÁR EL IS KEZDTÉK AZ INFORMÁCIÓK FELDOLGOZÁSÁT - HAMAROSAN VISSZAJELZÜNNK!
SAJNOS NEM SIKERÜLT AZ AJÁNLATKÉRÉST ELKÜLDENI - KÉRJÜK HÍVJA CÉGÜNKET A 06 20 512 0960-AS VAGY A 06 1 250 6729-ES SZÁMON!