LENGYEL SZAKFORDÍTÁS CÉGEKNEK, INTÉZMÉNYEKNEK, SZERVEZETEKNEK

Több évtizedes szakértelemmel rendelkezünk a lengyel fordítások területén. Cégünk sikeresen teljesített műszaki, jogi, gazdasági, pénzügyi és hivatalos/hiteles fordításokat egyaránt. Egyedülálló fordítói kapacitásunknak köszönhetően rövid és hosszú távú lengyel fordításokat is kiemelkedő színvonalon tudunk megvalósítani.

AJÁNLATKÉRÉS
A legjobb árakat csak akkor tudjuk garantálni, ha elküldi a fordítandó dokumentum tartalmát!
Ehhez kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra vagy töltse ki a lap alján található űrlapot!
AJÁNLATKÉRÉS

AJÁNLATKÉRÉS

KIEMELT LENGYEL FORDÍTÁSI REFERENCIÁINK

A Flextronics International, a világ egyik legnagyobb elektronikai termékeket gyártó vállalata, 2008 óta folyamatosan irodánkat bízza meg különféle fordítási és tolmácsolási feladatok elvégzésével. A cég számára lengyel-magyar nyelvi viszonylatban a fordítások mellett hónapokig tartó konszekutív tolmácsolást is végeztünk.

Az orvosi és gyógyászati eszközök forgalmazása terén vezető pozícióban lévő Mediwel 2014-ben bízta meg irodánkat először termékleírásaik lengyel fordításával. Ezt követően számos alkalommal fordítottunk lengyelre orvosi szövegeket és használati útmutatókat a nagykereskedés számára. A Mediwel a fordításokon túl konszekutív tolmácsolást is rendelt magyar-lengyel viszonylatban.

A gyógyszerek és gyógyászati termékek nagykereskedelmével foglalkozó Bio-Rad Laboratories Magyarországnak 2016 óta fordítunk folyamatos jelleggel. Megbízásaink főként magyar-lengyel nyelvi viszonylatra szólnak.

A vegyipari termékek gyártásában és értékesítésében vezető pozíciót betöltő POLI-FARBE Kft. 2007 óta állandó partnerünk. Termékeik leírását és katalógusaik fordítását is cégünk végezte magyar-lengyel nyelvi viszonylatban, de honlapjuk, szórólapjaik és gyártási leírásaik fordításakor is ránk esett a választásuk. Tíz éves partnerségünk alatt irodánk vegyipari fordítások terén is bizonyította szakértelmét: a mai napig érkeznek lengyel fordítási megbízások a vállalattól.

A Wizzair csoporthoz tartozó reptéri transzfer szolgáltató, a P-AIR Magyarország Kft. 2011 óta partnerünk. A cégnek az elmúlt években lengyelre fordítottunk honlapszövegeket, szerződéseket és marketinganyagokat.

A kereskedelmi jogra szakosodott, budapesti székhelyű Jalsovszky Ügyvédi Iroda nemzetközi vállalati ügyfélkör részére nyújt prémium jogi szolgáltatást. Az elmúlt öt év alatt számos nyelvpárban kaptunk megbízást az irodától, amelyek között a lengyel-magyar fordítások is jelentős szerepet kaptak. Lengyelről és lengyelre is több alkalommal készítettük el társasági szerződések, cégkivonatok és működési engedélyek hivatalos fordítását.

Az MSK Hungary Bt. piacvezető az ipari palettázó- és csomagolási rendszerek, palettaszállító-rendszerek és komplett rendszerek területén. 2011 óta folyamatos jelleggel fordítunk a vállalat részére műszaki szövegeket lengyelre.

Lengyel fordítás szolgáltatásunk néhány jellemzője:

  • lengyel fordításainkat nagy tapasztalattal rendelkező, az adott szakterületen jártas lengyel fordító kollégáink végzik
  • a felhasználás céljának megfelelő gondossággal járunk el a fordítási folyamat során
  • amennyiben szükséges, teljeskörű szerkesztési feladatokat is ellátunk
  • partnereink számára terminológiai adatbázist építünk, amely később újra felhasználható

Amit érdemes tudni a lengyelről-magyarra illetve a magyarról-lengyelre történő fordítások esetén

A lengyelről-magyarra történő fordítást magyar anyanyelvű fordítóink és lektoraink teljesítik, azonban a forrásnyelvi szöveg jellegétől függően előfordulhat lengyel anyanyelvű szakemberek bevonása is. Ezt természetesen már az ajánlati fázisban tisztázzuk kedves ügyfeleinkkel. A magyarra történő fordításra általában forintban adunk ajánlatot, kivéve ha külföldi szakember közreműködése is szükségessé válik.

Idegen célnyelvi viszonylat esetén (és ez alól a magyar-lengyel sem kivétel) a felhasználás céljától függően Magyarországon, vagy lengyel nyelvterületen élő anyanyelvi fordító és lektor teljesíti a megbízást. Ajánlatainkat ezért a közreműködő fordítóink nemzetiségétől függően vagy forintban vagy euróban adjuk meg.

Nincs mindig szükség lektorált fordításra

Szakképzett fordítóink kivétel nélkül kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek: a fordítás előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését is a legnagyobb szakértelemmel végezzük. Azonban egy adott fordítás célnyelvi “végterméke” függ a felhasználás céljától: pl. ha egy vállalaton belül csak ellenőrzés céljából kívánják átolvasni a dokumentumot, lektorálás nélküli ún. nyersfordítást javaslunk. Azonban ha a lefordított dokumentum hivatalos felhasználásra kerül (pl. két cég közötti szerződéskötés) vagy publikáció részét képezi, annak lektorálása létfontosságú.

Hogyan rendelhető lengyel fordítás?

Szolgáltatásainkat Online Ajánlatkérő Rendszerünk segítségével, e-mailben vagy telefonon (+36 1 250 6729, mobil: +36 20 512 0960) is megrendelheti. Az ajánlatkérést követően megküldjük ajánlatunkat és megrendelőlapunkat.

Hogyan történik a szolgáltatás kiegyenlítése?

Partnereink többsége átutalással rendezi fordítási számláját, de lehet kártyával, készpénzzel és postai utánvéttel is fizetni.