PROFESSZIONÁLIS LENGYEL SZAKFORDÍTÁS 1999 ÓTA

LENGYEL FORDÍTÁS 2.40 Ft + ÁFA / LEÜTÉSTŐL

A lengyel fordítások terén különleges szakértelemmel rendelkezünk. Lengyel nyelvi viszonylatban jelentős volumenű fordításokat végeztünk az elmúlt 24 év során. Egyedülálló tapasztalatra tettünk szert a lengyel műszaki, jogi és gazdasági fordítások vonatkozásában egyaránt.

AJÁNLATKÉRÉS
A legjobb árakat csak akkor tudjuk garantálni, ha elküldi a fordítandó dokumentum tartalmát!
Ehhez kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra vagy töltse ki a lap alján található űrlapot!
AJÁNLATKÉRÉS

A Flextronics International, a világ egyik legnagyobb elektronikai termékeket gyártó vállalata, 2008 óta folyamatosan irodánkat bízza meg különféle fordítási és tolmácsolási feladatok elvégzésével. A cég számára lengyel-magyar nyelvi viszonylatban a fordítások mellett hónapokig tartó konszekutív tolmácsolást is végeztünk.

Az orvosi és gyógyászati eszközök forgalmazása terén vezető pozícióban lévő Mediwel 2014-ben bízta meg irodánkat először termékleírásaik lengyel fordításával. Ezt követően számos alkalommal fordítottunk lengyelre orvosi szövegeket és használati útmutatókat a nagykereskedés számára. A Mediwel a fordításokon túl konszekutív tolmácsolást is rendelt magyar-lengyel viszonylatban.

A gyógyszerek és gyógyászati termékek nagykereskedelmével foglalkozó Bio-Rad Laboratories Magyarországnak 2016 óta fordítunk folyamatos jelleggel. Megbízásaink főként magyar-lengyel nyelvi viszonylatra szólnak.

A vegyipari termékek gyártásában és értékesítésében vezető pozíciót betöltő POLI-FARBE Kft. 2007 óta állandó partnerünk. Termékeik leírását és katalógusaik fordítását is cégünk végezte magyar-lengyel nyelvi viszonylatban, de honlapjuk, szórólapjaik és gyártási leírásaik fordításakor is ránk esett a választásuk. Tíz éves partnerségünk alatt irodánk vegyipari fordítások terén is bizonyította szakértelmét: a mai napig érkeznek lengyel fordítási megbízások a vállalattól.

A Wizzair csoporthoz tartozó reptéri transzfer szolgáltató, a P-AIR Magyarország Kft. 2011 óta partnerünk. A cégnek az elmúlt években lengyelre fordítottunk honlapszövegeket, szerződéseket és marketinganyagokat.

A kereskedelmi jogra szakosodott, budapesti székhelyű Jalsovszky Ügyvédi Iroda nemzetközi vállalati ügyfélkör részére nyújt prémium jogi szolgáltatást. Az elmúlt öt év alatt számos nyelvpárban kaptunk megbízást az irodától, amelyek között a lengyel-magyar fordítások is jelentős szerepet kaptak. Lengyelről és lengyelre is több alkalommal készítettük el társasági szerződések, cégkivonatok és működési engedélyek hivatalos fordítását.

Az MSK Hungary Bt. piacvezető az ipari palettázó- és csomagolási rendszerek, palettaszállító-rendszerek és komplett rendszerek területén. 2011 óta folyamatos jelleggel fordítunk a vállalat részére műszaki szövegeket lengyelre.

AJÁNLATKÉRÉS

Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform adatvédelmi szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben. Ha a fájlok mérete túl nagy, kérjük inkább e-mailben vagy valamilyen fájlküldő rendszeren keresztül szíveskedjen küldeni. Hosszú távú együttműködés esetén kérjük hívja cégünket a 06 20 512 0960-as számon vagy írjon az info@btt.hu címre!
Choose File
KÖSZÖNJÜK AJÁNLATKÉRÉSÉT! MUNKATÁRSAINK MÁR EL IS KEZDTÉK AZ INFORMÁCIÓK FELDOLGOZÁSÁT - HAMAROSAN VISSZAJELZÜNNK!
SAJNOS NEM SIKERÜLT AZ AJÁNLATKÉRÉST ELKÜLDENI - KÉRJÜK HÍVJA CÉGÜNKET A 06 20 512 0960-AS VAGY A 06 1 250 6729-ES SZÁMON!