MŰSZAKI FORDÍTÁS PROFESSZIONÁLISAN ÉS VERSENYKÉPESEN 1999 ÓTA

Miért válasszon minket a műszaki fordításokhoz? Mert Magyarország egyik vezető fordítóirodájaként több mint 24 éve ezzel foglalkozunk, és számos sikeres projektreferenciával rendelkezünk. Mérnök szakfordítóink több mint hatvan nyelven fordítottak már műszaki dokumentumokat, mint például gépkönyvek, használati utasítások, tervdokumentációk, szoftverek, pályázati kiírások, informatikai szövegek és specifikációk. Megbízhatóságunkat és szakértelmünket a partnereinkkel kötött hosszú távú szerződések bizonyítják.

A folyamatunk egyszerű és hatékony. Az interneten keresztül intézheti a teljes fordítási folyamatot az ajánlatkéréstől a fizetésig. Töltse ki az ajánlatkérő űrlapot, és mi részletes szakfordítási ajánlattal válaszolunk. Az ajánlat minden szükséges információt tartalmaz, beleértve a határidőt, a leütések számát, a vállalási árat és az ajánlat érvényességének idejét. Ha elfogadja az ajánlatot e-mailben, azonnal nekilátunk a fordításnak. Ha a fordítási projekt közben bármilyen kérdés merülne fel, e-mailben vagy telefonon kapcsolatba lépünk Önnel. A lefordított anyagot szintén e-mailben vagy előre egyeztetett digitális felületen küldjük meg, és a számla rendezése átutalással vagy kártyás fizetéssel történhet.

AJÁNLATKÉRÉS
A legjobb árakat csak akkor tudjuk garantálni, ha elküldi a fordítandó dokumentumo(ka)t!
Ehhez kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra!
AJÁNLATKÉRÉS

Elégedett partnereink listája hosszú és változatos. Az építőipartól kezdve a csomagolástechnikán, az elektronikán, a gumigyártáson és a faiparon át egészen a kereskedelemig, a szépségiparig és az építészeti projektekig, számos iparágban nyújtottunk kiemelkedő műszaki fordítási szolgáltatásokat. Ez a sokszínűség megfelelően reprezentálja műszaki fordításaink hatékonyságát és szakmai sokoldalúságunkat.

A műszaki fordítás igazi csapatmunka, amelyben új kifejezéseket is alkotunk. Az iparágak specifikussága miatt napjainkban az egyre bővülő szakzsargon és az új terminológiák megteremtése elengedhetetlenné válik. Fordítóink és ügyfeleink mérnökei heti gyakorisággal alkotják meg ezeket az új kifejezéseket online értekezleteken, hogy megfeleljenek a pontos technikai szakfordítás és adott cég elvárásainak. Az egyes iparágakon belül is eltérő szóhasználat fordul elő, ami tovább növeli a műszaki fordítások komplexitását. Ezért az ügyfél, a fordító, a lektor és a projektmenedzser hatékony együttműködése kiemelten fontos. Mi hiszünk abban, hogy csak sikeres csapatmunkával érhetünk el sikeres fordítást, ezért cégünk nevében külön hangsúlya van a „Team” szó jelentőségének.

A számítógépek, a fordítást támogató szoftverek és a szótárak is segítségünkre vannak a műszaki fordítások során, de mégis az emberi szakértőkön múlik a végeredmény minősége. A műszaki fordítás mellett a tolmácsolás különösen nagyfokú szaktudást és tapasztalatot igényel. Képzett tolmácsaink a területen való jártasságukkal és szakértelmükkel igazi hozzáadott értéket jelentenek. A szakterminológia alapos ismerete és következetes alkalmazása elengedhetetlen a műszaki fordítások során. Ezért a fordítók és a projektmenedzserek részéről is kiemelkedő fontosságot tulajdonítunk a fordítástámogató szoftverek (CAT) magas szintű ismeretének.

Több ezernyi sikeres műszaki fordítás során bizonyítottuk minőségünket és az időpontok pontos betartását. Szeretnénk Önnel is együttműködni és biztosítani Önnek azt az előnyt amit csak mi tudunk nyújtani: professzionális műszaki fordítást rendkívül versenyképes áron.

Minden iparágban otthon vagyunk, és már számos vállalat, intézmény és szervezet számára biztosítottunk műszaki fordítási szolgáltatásokat Magyarországon. Nem számít, melyik iparágban tevékenykedik, mi állunk rendelkezésére, hogy műszaki fordítási igényeit teljes mértékben kielégítsük. Tapasztalt műszaki fordítóink és mérnökeink magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak, és készek minden kihívást vállalni.