Portugál szakfordítás 1999 óta

Az elmúlt 25 évben számos cég, intézmény és szervezet részére készítettünk portugál fordítást.

Kivételes szakértelmünk és óriási tapasztalatunk a garancia arra, hogy a portugál fordítással és tolmácsolással járó kihívások egyszerűen megoldódjanak.

Portugál fordítóink sikeresen teljesítettek hivatalos/hiteles, műszaki, jogi, gazdasági, pénzügyi fordításokat egyaránt. Szükség esetén rövid és hosszú távra is képesek vagyunk számos szakfordítót biztosítani és maradéktalanul megfelelni bármely szakfordítási igénynek.

AJÁNLATKÉRÉS
A legjobb árakat csak akkor tudjuk garantálni, ha elküldi a fordítandó dokumentumokat!
Ehhez kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra vagy töltse ki a lap alján található űrlapot!
AJÁNLATKÉRÉS

A francia székhelyű Delta Plus Services SAS Európa egyik vezető munkaruházati és munkavédelmi felszereléseket gyártó vállalata és egyben 2005 óta megrendelőnk. Cégünk többfordulós nemzetközi pályáztatás után került kiválasztásra. A részvénytársaságnak az elmúlt tíz év során munkaruházati és -védelmi adatlapokat, katalógusokat, munkavédelmi szoftvert, illetve termékleírásokat fordítottunk portugál nyelvre.

Portugál fordítás cégeknek, szervezeteknek: kiemelt referenciáink

A portugál szakfordítások terén kiemelt partnereink között van az angol KPMG, az Elster (korábban ABB), a francia Delta Plus Group, a Ganz-Skoda Electric, a Dr. Krisztián Zoltán Ügyvédi Iroda, a Color Plus Reklámügynökség és a Formstúdió. Ha angol nyelven szeretne ajánlatot kérni, kattintson ide.

A 70 országban jelenlévő, New York-i központtal rendelkező Saatchi & Saatchi reklámügynökséggel 2015 óta töretlen az együttműködésünk. Prezentációk, applikációk, videófeliratok, fogyasztói értékelések és online felületeken megjelenő bejegyzések sorát fordítottuk már le nekik többek között portugálról és portugálra is.

Az MSK Hungary Bt.piacvezető az ipari palettázó- és csomagolási rendszerek, palettaszállító-rendszerek és komplett rendszerek területén. 2011 óta folyamatos jelleggel fordítunk nekik műszaki szövegeket – sok más nyelv mellett – portugálra is.

A saját tervezésű célgépek, gyártó- és szerelősorok, csomagolósorok, valamint megmunkáló berendezések tervezésével és kivitelezésével foglalkozó DELTA-TECH Mérnöki Iroda Kft. is számtalanszor kérte cégünk segítségét gépkönyveik portugálra történő lefordításához.

Szolgáltatásunk néhány jellemzője:

  • portugál fordításainkat nagy tapasztalattal rendelkező, az adott szakterületen jártas portugál fordító kollégáink végzik
  • a felhasználás céljának megfelelő gondossággal járunk el a fordítási folyamat során
  • amennyiben szükséges, teljeskörű szerkesztési feladatokat is ellátunk
  • partnereink számára terminológiai adatbázist építünk, amely később újra felhasználható

Amit tudni érdemes portugál fordítás rendelése esetén

A portugálról-magyarra történő fordítást magyar anyanyelvű fordítóink és lektoraink teljesítik, azonban a forrásnyelvi szöveg jellegétől függően előfordulhat portugál anyanyelvű szakemberek bevonása is. Ezt természetesen már az ajánlati fázisban tisztázzuk kedves ügyfeleinkkel. A magyarra történő fordításra általában forintban adunk ajánlatot, kivéve ha külföldi szakember közreműködése is szükségessé válik.

Idegen célnyelvi viszonylat esetén (és ez alól a magyar-portugál sem kivétel) a felhasználás céljától függően Magyarországon, vagy portugál nyelvterületen élő anyanyelvi portugál fordító és lektor teljesíti a megbízást. Ajánlatainkat ezért a közreműködő fordítóink nemzetiségétől függően vagy forintban vagy euróban adjuk meg.

Nincs mindig szükség lektorált fordításra

Szakképzett fordítóink kivétel nélkül kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek: a fordítás előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését is a legnagyobb szakértelemmel végezzük. Azonban egy adott fordítás célnyelvi “végterméke” függ a felhasználás céljától: pl. ha egy vállalaton belül csak ellenőrzés céljából kívánják átolvasni a dokumentumot, lektorálás nélküli ún. nyersfordítást javaslunk. Azonban ha a lefordított dokumentum hivatalos felhasználásra kerül (pl. két cég közötti szerződéskötés) vagy publikáció részét képezi, annak lektorálása létfontosságú.

Hogyan rendelhető portugál fordítás?

Szolgáltatásainkat a fenti űrlap kitöltésével, Online Ajánlatkérő Rendszerünk segítségével, e-mailben vagy telefonon (+36 1 250 6729, mobil: +36 20 512 0960) is megrendelheti. Az ajánlatkérést követően megküldjük ajánlatunkat és megrendelőlapunkat.

A világ egyik vezető optikai és optoelektronikai vállalata, a 40 országban jelenlévő Carl Zeiss Vision Hungary Kft. többször is felkérte fordítóirodánkat nemzetközi eseményeken való tolmácsolásra. A rendszerint több napot felölelő üléseken a technológiai cég szinkrontolmácsolás elvégzésével bízta meg irodánkat portugál-magyar nyelvi viszonylatban, melyet sikeresen véghez is vittünk.

AJÁNLATKÉRÉS PORTUGÁL SZAKFORDÍTÁSRA

Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform adatvédelmi szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.
A BTT FORDÍTÓIRODA LEGKERESETTEBB NYELVI OLDALAI:

ANGOLNÉMETOROSZFRANCIAKÍNAIJAPÁNOLASZSPANYOLROMÁNSZLOVÁKSZERB

CÉGÜNK HAZÁNKON KÍVÜL KÉT ORSZÁGBAN VAN JELEN EURÓPÁBAN: BTT UKBTT ITALIA

LETÖLTHETŐ ÉS NYOMTATHATÓ CÉGPROFIL (PDF) : www.btt.hu/company-profile