Ezt röviden három szóban jellemezhetnénk: gazdaságos, gyors és precíz. Valójában ennél sokkal több kritériumnak kell megfelelnie egy fordítóirodának. A Business Team leginkább az üzleti szféra igényeire specializálódott, de ugyanolyan szakértelemmel és pontossággal vállaljuk a magán- és közintézmények, valamint a szervezetek megkeresését a különböző témájú szakfordításokra, 52 nyelven. Célunk a hiteles, magas színvonalú szakmai fordítás elkészítése rekord időn belül, ezzel kiérdemelve ügyfeleink elégedettségét. Büszkeségünk, hogy a hazai fordítási piacon az elmúlt évek során fordítóirodánk kapta a legtöbb ötcsillagos Google értékelést.

Hogyan értük el ezt? Az ehhez elengedhetetlen, egyedülálló technikai háttérrel; a 24 éves sikeres szakmai múlttal és egy felkészült, szakképzett csapattal. Egy vállalkozás életében sok esetben merülhet fel az igény a fordítóiroda szolgáltatásaira. Legyen szó a hivatalos szakfordítástól egészen a  pénzügyi, gazdasági, jogi, műszaki fordításokon át a cég weboldalának lefordításáig. Ezeket a feladatokat a költséghatékonyság figyelembevételével, mindenképpen professzionális szolgáltatást nyújtó fordítóirodára érdemes bízni, ahol pontosan határidőre elkészülnek az anyagok a legmagasabb színvonalon, a lehető legkedvezőbb árak mellett. Jelenleg Magyarországon jelentős túlkínálat van a fordítóirodákból,  ami egyáltalán nem könnyíti meg a választást. A Business Team Translations csapata a minőség iránt elkötelezett, fordítókból, tolmácsokból és projektmenedzserekből áll,  2020 november 23-ig 27.095 projektet sikeresen teljesített fordítási és tolmácsolási projekttel a háta mögött, a külföldi és magyar vállalatok minőségi elvárásainak maradéktalanul eleget téve.

Ajánlatkéréstől a megvalósulásig!

  • Kapcsolatfelvétel: Egyszerű és gyors! Lépjen kapcsolatba velünk, ami a weboldalunkon már pár kattintással elérhető. Használja a felhasználóbarát ajánlatkérő formunkat, amit pillanatok alatt ki tud tölteni, a szükséges információkkal és az ajánlata azonnal beérkezik hozzánk. A honlapunkról küldött információk maximális biztonságát a 128 bites SSL technológia garantálja, de természetesen külön titoktartási szerződésre is van lehetőség, ezt e-mailben lehet jelezni felénk.
  • Árajánlat: Megbízható és egyedi! A beérkező ajánlatkérésekre a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. Ezután a projekt menedzser felveszi Önnel a kapcsolatot és elküldi a forrásnyelvi karakter vagy szóalapú árajánlatot.
  • Szerződés: Korrekt és tervezhető! Ha mindenben sikerült megállapodni, akkor a projektvezető elküldi Önnek elektronikusan vagy postai úton a szerződést, amely tartalmazza a munkadíjat, a határidőt és a teljesítési feltételeket.
  • Szószedet: Bizonyos szaknyelvi szövegek fordítása esetén kérésre a fordítóiroda készít szószedet is, ami a szövegben leggyakrabban előforduló szakkifejezések listáját takarja.
  • Fordítás: Pontos és precíz! A fordítást a gondosan kiválasztott, az adott területre jellemző szaktudással rendelkező fordító végzi és munkája folyamán segítségére lehetnek különböző fordítószerverek, amik gyorsítják illetve javítják a fordítás minőségét. Fordítóirodánk a Magyarországon egyedülálló TMS fordítás szerverrel rendelkezik, ami nagyban hozzájárul vállalt munkáink magas színvonalához.
  • Teljesítés: ez az, amikor mindenki elégedett. Az elkészült dokumentumot Ön pontosan határidőn belül megkapja, így ha bármilyen változtatást szeretne, még van ideje ezt jelezni felénk.

Miben emelkedik ki fordítóirodánk az átlagból?

Ahhoz, hogy valamiben különlegesek lehessünk, nyitni kell az innovatív; piacvezető; egyedi megoldások felé. Igen, ez első körben természetesen költséges üzleti lépés, de olyan szükséges befektetés, ami hosszú távon garantálja a sikeres működést. Ebben nagy segítségünkre van a Magyarországon egyedülálló TMS fordításszerver, a fordítóink munkájának minőségét hivatott javítani. Fordítóirodánk a világon ezen a téren jelenleg piacvezető SDL Trados Groupshare szerverével rendelkezik, ezen belül is összesen 40 fordítói és terminológiai licenszes előfizetéssel. Félreértés ne essék a szerver nem helyettesíti a fordítók munkáját, de nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a lefordított szöveg konzisztenciája és minősége a szervernek köszönhetően még a korábbi munkáink színvonalát is meghaladja. Ez természetesen Önnek semmilyen többletköltséget nem jelent, viszont minőségi garanciát biztosítunk ezáltal.

Ezenkívül mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön maximálisan elégedett legyen szolgáltatásunk színvonalával, ezért a szabvány változásaihoz igazodva jelenleg  – az ISO 9001:2015-ös minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezünk. Eredeti filozófiánkhoz ragaszkodunk és továbbra is ugyanaz maradt: túlszárnyalni megrendelőink elvárásait szakmailag és emberileg is. Minden ajánlatunk személyre szabott és egyedi, hogy Ön a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást kapja a legkedvezőbb áron. Ezért fontos, hogy ajánlatkéréskor csatolja a forrásnyelvi szöveget, amelyet bizalmasan kezelünk és fogadunk egy 128 bites titkosított csatornán.

✔ Egyedülálló technikai háttér

✔ Magyar alapítású cég – európai iroda hálózattal

✔ Rugalmas és széles körű szakmai fordítói szolgáltatások

✔ 21 éves tapasztalat

✔ A legtöbb 5 csillagos Google értékelés

✔ ISO 9001:2015-ös minősítés

A sikeres és hosszú távú együttműködést szem előtt tartva, a jelenlegi helyzetben mennyiségi kedvezményekkel segítjük partnereink számára, a gazdasági károk minimalizálását.