PROFESSZIONÁLIS ALBÁN SZAKFORDÍTÁS 1999 ÓTA

ALBÁN FORDÍTÁS 3.40 Ft + ÁFA / LEÜTÉSTŐL

Fordítóirodánk 24 éve végez albán szakfordítást. Mostanáig – számos magánszemély mellett – 32 céges és intézményi partnernek végeztünk jogi, hivatalos, műszaki és gazdasági fordításokat több millió forint értékben. Ha megbízható fordítóirodát keres, amely komoly albán fordítási tapasztalattal rendelkezik, kérjen ajánlatot! Az alábbiakban néhány jelentősebb referenciánkat tekintheti meg.

AJÁNLATKÉRÉS
A legjobb árakat csak akkor tudjuk garantálni, ha elküldi a fordítandó dokumentum tartalmát!
Ehhez kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra vagy töltse ki a lap alján található űrlapot!
AJÁNLATKÉRÉS

Lindab Kft. termékkatalógusát fordítottuk magyarról-albánra.

Cerbona Zrt.-nek élelmiszeripari termékek leírásat fordítottuk szintén magyarról-albánra.

Az Agribrands Europe Hungary Zrt. számára takarmányozással és élelmiszeriparral kapcsolatos prezentációkat fordítottunk.

Gastland Ingatlanhasznosító Kft.-nek albánról magyarra fordítottunk hatósági hivatalos dokumentumokat.

Bunge Növényolajipari Zrt. albán vizsgálati jelentések és élelmiszeripari szabványok fordítására kérte fel cégünket albánról-angolra és magyarra.

AJÁNLATKÉRÉS ALBÁN SZAKFORDÍTÁSRA

Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform adatvédelmi szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.
Choose File
KÖSZÖNJÜK AJÁNLATKÉRÉSÉT! MUNKATÁRSAINK MÁR EL IS KEZDTÉK AZ INFORMÁCIÓK FELDOLGOZÁSÁT - HAMAROSAN VISSZAJELZÜNNK!
SAJNOS NEM SIKERÜLT AZ AJÁNLATKÉRÉST ELKÜLDENI - KÉRJÜK HÍVJA CÉGÜNKET A 06 20 512 0960-AS VAGY A 06 1 250 6729-ES SZÁMON!