PROFESSZIONÁLIS BOLGÁR FORDÍTÁS 1999 ÓTA

Bolgár nyelvi viszonylatban cégünk számos magáncélú és üzleti referenciát és nagy tapasztalatot halmozott fel az elmúlt két évtizedben. Bolgár fordító kollégáink sikeresen teljesítettek hivatalos/hiteles, műszaki, jogi, gazdasági, pénzügyi fordításokat egyaránt. Szükség esetén rövid és hosszú távra is képesek vagyunk számos szakfordítót biztosítani és maradéktalanul megfelelni bármely szakfordítási igénynek.

AJÁNLATKÉRÉS
A legjobb árakat csak akkor tudjuk garantálni, ha elküldi a fordítandó dokumentum tartalmát!
Ehhez kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra vagy töltse ki a lap alján található űrlapot!
AJÁNLATKÉRÉS

Bolgár fordítás cégeknek

POLI-FARBE Kft, a vegyipari piac egyik vezető gyártója és értékesítője, 2007 óta állandó partnerünk. Termékleírásaik és katalógusaik fordítását cégünk végezte magyarról bolgárra, valamint honlapjuk, szórólapjaik és gyártási leírásaik fordításakor is ránk esett a választásuk. Több mint tíz éves partnerségünk alatt irodánk vegyipari fordítások terén is bizonyította szakértelmét: a mai napig érkeznek bolgár fordítás megbízások a vállalattól.

A Wizzair csoporthoz tartozó reptéri transzferszolgáltató, a P-AIR Magyarország Kft. 2011 óta partnerünk. A cégnek az elmúlt években bolgárra fordítottunk honlapszövegeket, szerződéseket és marketinganyagokat.

Mirbesz Kft. 2014 óta folyamatosan cégünket bízza meg élelmiszeripari fordításokkal. Az FMCG (Fast Moving Consumer Goods) nagykereskedelemmel foglalkozó vállalat jelenleg is aktív partnerünk és számos fordítást rendelt már meg fordítóirodánktól bolgár nyelvre.

A haditechnikai eszközök kül- és belkereskedelmével foglalkozó GLOBSERVER Stratégia- és Védelemkutatás Fejlesztő Kft. 2015 óta állandó partnerünk. Az elmúlt évek folyamán közel 100 fordítási megbízást kaptunk a cégtől, többek között szerződések, megbízások, céganyagok és termékleírások fordítását végeztük el számukra – más nyelvek mellett – bolgárra is.

Bolgár fordítás szolgáltatásunk néhány jellemzője:

  • bolgár fordításainkat nagy tapasztalattal rendelkező, az adott szakterületen jártas bolgár fordító kollégáink végzik
  • a felhasználás céljának megfelelő gondossággal járunk el a fordítási folyamat során
  • amennyiben szükséges, teljeskörű szerkesztési feladatokat is ellátunk
  • partnereink számára terminológiai adatbázist építünk, amely később újra felhasználható

Amit érdemes tudni a bolgárról-magyarra illetve a magyarról-bolgárra történő fordítások esetén

A bolgárról-magyarra történő fordítást magyar anyanyelvű fordítóink és lektoraink teljesítik, azonban a forrásnyelvi szöveg jellegétől függően előfordulhat bolgár anyanyelvű szakemberek bevonása is. Ezt természetesen már az ajánlati fázisban tisztázzuk kedves ügyfeleinkkel. A magyarra történő fordításra általában forintban adunk ajánlatot, kivéve ha külföldi szakember közreműködése is szükségessé válik.

Idegen célnyelvi viszonylat esetén (és ez alól a magyar-bolgár sem kivétel) a felhasználás céljától függően Magyarországon, vagy bolgár nyelvterületen élő anyanyelvi fordító és lektor teljesíti a megbízást. Ajánlatainkat ezért a közreműködő fordítóink nemzetiségétől függően vagy forintban vagy euróban adjuk meg.

Nincs mindig szükség lektorált fordításra

Szakképzett fordítóink kivétel nélkül kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek: a fordítás előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését is a legnagyobb szakértelemmel végezzük. Azonban egy adott fordítás célnyelvi “végterméke” függ a felhasználás céljától: pl. ha egy vállalaton belül csak ellenőrzés céljából kívánják átolvasni a dokumentumot, lektorálás nélküli ún. nyersfordítást javaslunk. Azonban ha a lefordított dokumentum hivatalos felhasználásra kerül (pl. két cég közötti szerződéskötés) vagy publikáció részét képezi, annak lektorálása létfontosságú.

Hogyan rendelhet valaki bolgár fordítást?

Szolgáltatásainkat Online Ajánlatkérő Rendszerünk segítségével, e-mailben vagy telefonon (+36 1 250 6729, mobil: +36 20 512 0960) is megrendelheti. Az ajánlatkérést követően megküldjük ajánlatunkat és megrendelőlapunkat.

Hogyan történik a szolgáltatás kiegyenlítése?

Partnereink többsége átutalással rendezi fordítási számláját, de lehet kártyával, készpénzzel és postai utánvéttel is fizetni.

AJÁNLATKÉRÉS BOLGÁR SZAKFORDÍTÁSRA

Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform adatvédelmi szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.
A BTT FORDÍTÓIRODA LEGKERESETTEBB NYELVI OLDALAI:

ANGOL, NÉMET, OROSZ, FRANCIA, KÍNAI, JAPÁN, OLASZ, SPANYOL, ROMÁN, SZLOVÁK, SZERB

CÉGÜNK HAZÁNKON KÍVÜL KÉT ORSZÁGBAN VAN JELEN EURÓPÁBAN: BTT UKBTT ITALIA

LETÖLTHETŐ ÉS NYOMTATHATÓ CÉGPROFIL (PDF) : www.btt.hu/company-profile