PROFESSZIONÁLIS SVÉD SZAKFORDÍTÁS 1999 ÓTA

SVÉD FORDÍTÁSOK 3.00 Ft + ÁFA / LEÜTÉSTŐL

1999 óta 65 cégnek és intézménynek végeztünk svéd fordítást a magyar mellett olasz és angol nyelvi viszonylatban. A műszaki, jogi, gazdasági, kereskedelmi és IT fordítások összértéke húszmillió forint közelében van, emellett számos magánszemély kérését is teljesítettük. Ha megbízható és tapasztalt fordítóirodát keres svéd fordításaihoz, irodánktól kérjen ajánlatot!

AJÁNLATKÉRÉS
A legjobb árakat csak akkor tudjuk garantálni, ha elküldi a fordítandó dokumentum tartalmát!
Ehhez kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra vagy töltse ki a lap alján található űrlapot!
AJÁNLATKÉRÉS

Az alábbiakban felsoroltuk néhány kiemelt svéd fordítási referenciánkat.

A Wizzair csoporthoz tartozó reptéri transzfer szolgáltató, a P-AIR Magyarország Kft. 2011 óta partnerünk. A cégnek az elmúlt években svédre fordítottunk honlapszövegeket, szerződéseket és marketinganyagokat.

A tisztítóeszközöket gyártó Bonus Kft. számára 2015 óta készítjük termékleírásaik fordítását. A számos európai piacon jelen lévő cégtől a legtöbb megbízást magyar-svéd nyelvi viszonylatban kapjuk.

  • svéd fordításainkat nagy tapasztalattal rendelkező, az adott szakterületen jártas svéd szakfordítóink végzik
  • a felhasználás céljának megfelelő gondossággal járunk el a fordítási folyamat során
  • amennyiben szükséges, teljeskörű szerkesztési feladatokat is ellátunk
  • partnereink számára terminológiai adatbázist építünk, amely később újra felhasználható

AJÁNLATKÉRÉS

Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform adatvédelmi szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben. Ha a fájlok mérete túl nagy, kérjük inkább e-mailben vagy valamilyen fájlküldő rendszeren keresztül szíveskedjen küldeni. Hosszú távú együttműködés esetén kérjük hívja cégünket a 06 20 512 0960-as számon vagy írjon az info@btt.hu címre!
Choose File
KÖSZÖNJÜK AJÁNLATKÉRÉSÉT! MUNKATÁRSAINK MÁR EL IS KEZDTÉK AZ INFORMÁCIÓK FELDOLGOZÁSÁT - HAMAROSAN VISSZAJELZÜNNK!
SAJNOS NEM SIKERÜLT AZ AJÁNLATKÉRÉST ELKÜLDENI - KÉRJÜK HÍVJA CÉGÜNKET A 06 20 512 0960-AS VAGY A 06 1 250 6729-ES SZÁMON!